Thursday, 02 Οκτωμβρίου 2014
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ FAQ's SITE MAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   
  » ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δικτυακός τόπος Ο.Κ.Α.Α - Διαύγεια
Κατάθεση καταγγελιών για παράνομη διακίνηση τροφίμων

Δυκτιακός τόπος ΕΤΑΝΑΛ ΑΕ
Καλωσόρισμα

 

 

 

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ελληνική οικονομία χρειάζεται οργανωμένα και ολοκληρωμένα επιχειρησιακά σχήματα που θα αντλούν πόρους για το Ελληνικό Δημόσιο, θα προάγουν την επιχειρηματικότητα, θα ενισχύουν τον υγιή ανταγωνισμό και θα ανταποδίδουν ποιότητα υπηρεσιών στους πολίτες.

Με τη πολιτική βούληση για συμμάζεμα και νοικοκύρεμα των ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, η ΕΤΑΝΑΛ (Εταιρεία Ανάπτυξης Αλιείας) συγχωνεύεται δια απορροφήσεως με τον ΟΚΑΑ Α.Ε.. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται τόσο η μείωση των δαπανών διοίκησης όσο και η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα διαχείρισης των κρατικών "real estate" που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, δρομολογείται η απόκτηση της  νομικής προσωπικότητας, των  έντεκα (11) ιχθυοσκαλών ανά την επικράτεια και αναπτύσσονται ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός για τη βέλτιστη αξιοποίηση τους.

Σκοπός του Ο.Κ.Α.Α. είναι:

  • να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά τροφίμων, αποτελώντας ένα σύγχρονο Marketplace που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συναλλασσόμενους,
  • να διατηρήσει και να επεκτείνει τις εμπορικές μισθώσεις,
  • να υιοθετήσει τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρότυπα και
  • να επενδύσει σε προηγμένες εγκαταστάσεις εμπορίας και μεταποίησης.

Για τη διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας η διαφάνεια, η αντίληψη για χρηστή διοίκηση και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος είναι βασικές αξίες που με κάθε τρόπο θα τις επικοινωνούμε με τους πελάτες μας, τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες μας καθώς και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Με υπευθυνότητα, κύρος και σεβασμό, οι αποφάσεις θα είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του http://www.okaa.gr/ και στον σύνδεσμο της «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» http://diavgeia.gov.gr/ , καθώς επιθυμούμε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις του Οργανισμού. Προτεραιότητα μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων του καταναλωτή. 

Για την άμεση και έγκυρη πληροφόρησή σας, περιηγηθείτε στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας, καθώς ανανεώνονται καθημερινά. Για τυχόν ερωτήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση contact@okaa.gr

 

Με εκτίμηση,

   Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

 

The new Multilingual WEB SITE of our Organisation will be On Line in a few Days.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση από τον ΟΚΑΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, της εφαρμογής ON LINE αγορών από την Αγορά του Καταναλωτή σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ.
Έγκριση Κανονισμού Μισθώσεων του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.
Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. (Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.), ανακοινώνει την πρόθεση του να προβεί στην προμήθεια δύο χιλιάδων τριακοσίων κιλών (2.300 kg) σάκων συσκευασίας παγολεπίων, για τις ανάγκες της Ιχθυόσκαλας Αλεξανδρούπολης
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΚΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤA ΟΠΟΙA ΕΥΡΙΣΚONΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 26/08/2014 ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
...
(26/08/2014) 
περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤA ΟΠΟΙA ΕΥΡΙΣΚONΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ (Α. τ. Κ. 21) ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ (124 τμ), ΧΡΗΣΕΩΣ « ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ «ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» ΤΗΣ Κ.Α.Α.
ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 4180/18-09-2014 ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΑΣ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΡΕΝΤΗ ΤΟΥ ΟΚΑΑ Α.Ε.».
...
(26/09/2014) 
περισσότερα »
ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΙΚΩΝ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου, για την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων, αστικής ευθύνης, οχημάτων, χρημάτων και προσωπικών ατυχημάτων του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε.
LiveFeed KEEE: e-BOSS
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  » Νέος χρήστης
  » Υπενθύμιση Password

Διαβάστε περισσότερα για τις
   παρεχόμενες υπηρεσίες μελών
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
FORUM
WEB HOSTING
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΕΛΑΤΗ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ