O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ψ-1), ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΏΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΨΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΏΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Κ.Α.Α.).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ

ΕΝΟΣ (1) ΚΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ψ-1), ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΏΡΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΨΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΏΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ  ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Κ.Α.Α.).

                                                                 

 4826-20 /5/2024

     ΠΗΓΗ: ΟΚΑΑ ΑΕ

 

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών), για την εκμίσθωση ενός κενού χώρου (πρώην ψητοπωλείο Ψ-1)για την δόμηση ισόγειου κτιρίου με πατάρι και υπόγειο επιφανείας 110τ.μ ανά στάθμη, με χρήση αποθήκευσης με ή χωρίς ψύξη των προϊόντων  και όχι πώλησης, με σκοπό την αποκλειστική εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησης και όχι για εμπορική χρήση περίπου, που βρίσκεται επί της κεντρικής οδού της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (Κ.Α.Α.).

Ο εν λόγω  υπό δόμηση κτίριο θα διατεθεί με ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).

Οι αιτήσεις – δικαιολογητικά – προσφορές, θα γίνονται δεκτές έως την 5-6-2024, στο πρωτόκολλο του Οργανισμού (οδός Κένεντυ αρ. 1 και Πύργου, Άγιος Ιωάννης Ρέντη Τ.Κ. 18233) και από ώρα 8.00 πμ έως και την 13.00 μμ.

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προς εκμίσθωση χώρου, για τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής του, καθώς και της επίσκεψης των ενδιαφερόμενων σε αυτό, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση Εμπορικής Πολιτικής του ΟΚΑΑ ΑΕ και από ώρα 8.00 πμ. έως και την 13.00 μμ (τηλ. 210 4821111 εσ. 0133 ή 0136), καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www.
okaa.gr στη θέση Προκηρύξεις  Μισθώσεων.    

   Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε. 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ